Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ροδόπη: Σύλληψη για αρχαιοκαπηλία και ναρκωτικά

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (25/11/2022) σε περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας άνδρας, σε βάρο...

Ροδόπη: Τον “τσάκωσαν” για αρχαιοκαπηλία και ναρκωτικά – Τι έκρυβε στο σπίτι του

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (25/11/2022) σε περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και απείθεια.

Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση,κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία και τροχόσπιτο που διαμένει βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


  • 3 νάιλον συσκευασίες και 2 πλαστικά κυτία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 61,8 γραμμαρίων
  • 1 κυνηγετικό όπλο
  • 1 περίστροφο
  • 4 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
  • 10 τμήματα αρχαίων αμφορέων, 7 αρχαία νομίσματα και 1 θραύσμα επεξεργασμένου αρχαίου μαρμάρου, τα οποία θα αποσταλούν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Ροδόπης για την περαιτέρω διερεύνηση και εξέτασή τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργείτο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. 

Πηγή: Thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια