Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Μελέτη για την υποστήλωση της Αγίας Σοφίας Ανδραβίδας

Στην υπογραφή σύμβασης για την ανάθεση εκπόνησης μελέτης υποστύλωσης τμημάτων του γοτθικού ναού της Αγίας Σοφίας στην Ανδραβίδα προχώρησε η ...

Μελέτη για την υποστήλωση της Αγίας Σοφίας Ανδραβίδας

Στην υπογραφή σύμβασης για την ανάθεση εκπόνησης μελέτης υποστύλωσης τμημάτων του γοτθικού ναού της Αγίας Σοφίας στην Ανδραβίδα προχώρησε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανάδοχος αναλαμβάνει την εκπόνηση μελέτης η οποία έχει ως αντικείμενο το σχεδιασμό, τη διαστασιολόγηση και την κατασκευαστική επίλυση των (τυποποιημένων ή μη) στοιχείων ικριωμάτων και χαλύβδινων δομικών στοιχείων (συμπεριλαμβανομένων και των όποιων απαραίτητων στοιχείων θεμελίωσής τους) που είναι απαραίτητα για την υποστύλωση (α) των οξυκόρυφων ανοιγμάτων στη δυτική πλευρά του ιστάμενου τμήματος του γοτθικού ναού της Αγίας Σοφίας, (β) μεγάλων τμημάτων των θόλων στο εσωτερικό του μνημείου όπου παρατηρούνται οι εκτεταμένες ρηγματώσεις, και (γ) όποιων τμημάτων του μνημείου κριθεί αναγκαίο από τον Ανάδοχο να συμπεριληφθούν στη μελέτη.

Στα παραδοτέα της μελέτης περιλαμβάνονται: (i) Τεχνική Περιγραφή, (ii) Σχέδια Γενικά και Σχέδια Λεπτομερειών για την ορθή και πλήρη υλοποίηση του αντικείμενου της μελέτης, (iii) Τεύχη Υπολογισμών, (iv) Προμέτρηση, (v) Προϋπολογισμός και (vi) Χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του αντικειμένου της μελέτης.

Τα παραδοτέα θα υποβληθούν σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας για έγκριση και τις λοιπές σχετικές διοικητικές πράξεις.

Το ύψος της συνολικής δαπάνης των ανωτέρω υπηρεσιών ανέρχεται στο ποσό των 1.860 ευρώ.


Πηγή: Γ. Μικελόπουλος, Patris News


Δεν υπάρχουν σχόλια