Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική σύμβαση 42 εκατ. ευρώ για αρχαιολογικές εργασίες στο μετρό

Συμπληρωματική σύμβαση, ποσού έως 41,8 εκατ. ευρώ, για την εκτέλεση των υπολειπόμενων αρχαιολογικών εργασιών στο μετρό Θεσσαλονίκης, υπέγ...




Συμπληρωματική σύμβαση, ποσού έως 41,8 εκατ. ευρώ, για την εκτέλεση των υπολειπόμενων αρχαιολογικών εργασιών στο μετρό Θεσσαλονίκης, υπέγραψαν σήμερα η Αττικό Μετρό ΑΕ και η κατασκευάστρια κοινοπραξία του έργου.



Όπως δήλωσαν στελέχη της Διεύθυνσης Μετρό Θεσσαλονίκης, μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί για αρχαιολογικές ανασκαφές περίπου 48 εκατ. ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό σχετικό ποσόν, μαζί με την προαναφερθείσα συμπληρωματική σύμβαση, περίπου στα 90 εκατ. ευρώ.


«Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την τάχιστη διενέργεια των υπολειπομένων ανασκαφικών εργασιών, με σκοπό να αποδοθούν το συντομότερο δυνατό οι χώροι για τις κατασκευαστικές εργασίες. Οι ανασκαφικές εργασίες αποτελούν τον κρίσιμο παράγοντα στην ολοκλήρωση της κατασκευής και λειτουργίας του έργου», υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.




Πηγή: Εφημερίδα "Αγγελιοφόρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια