Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Μια εναλλακτική κατασκήνωση για μικρούς αρχαιολόγους

Μυστικά που ήταν κρυμμένα για αιώνες περιμένουν μικρούς αρχαιολόγους να τα ανακαλύψουν. Μια τριακόντορος - πιστό αντίγραφο ενός αρχαίου ελλ...


Μυστικά που ήταν κρυμμένα για αιώνες περιμένουν μικρούς αρχαιολόγους να τα ανακαλύψουν. Μια τριακόντορος - πιστό αντίγραφο ενός αρχαίου ελληνικού καραβιού σε φυσικό μέγεθος - ετοιμάζεται να «σαλπάρει» και ψάχνει επιβάτες, την ώρα που γνωστοί σεφ θα έχουν στήσει την κουζίνα τους και θα αναζητούν επίδοξους μικρούς καλλιτέχνες της κουζίνας.



Ολα τούτα είναι μερικά από όσα θα συμβούν στην εναλλακτική κατασκήνωση - ξεκινά από τη Δευτέρα - στον Ελληνικό Κόσμο, η οποία απευθύνεται σε παιδιά 5 έως 12 ετών. Από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα, οι κατασκηνωτές θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον αρχαίο ελληνικό κόσμο μέσα από προβολές εικονικής πραγματικότητας, να ασχοληθούν με θέματα όπως η μυθολογία, η ελληνική παράδοση και η ιστορία, τα μαθηματικά, η αστρονομία, το περιβάλλον και το κουκλοθέατρο ενώ με τη συμπλήρωση των δέκα ημερών θα παρουσιάσουν στους γονείς τους σε ειδική εκδήλωση τα κατορθώματά τους.


Θέμα του προγράμματος η εφαρμογή του οποίου αρχίζει τη Δευτέρα είναι «παιχνίδια που μας ενώνουν!». Η ανασκαφή, τα μαθηματικά και η διατροφή θα γίνουν παιχνίδι ενώ τα παιδιά θα δημιουργήσουν τα δικά τους παιχνίδια και θα παίξουν άλλα - γνωστά και μη - που θα διεγείρουν τη φαντασία τους ενώ μουσικά συγκροτήματα, αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων και θεατρικές ομάδες υπόσχονται εκπλήξεις σε όσους κατασκηνώσουν στις εγκαταστάσεις της οδού Πειραιώς 254.


Για όσους δεν προλάβουν, τα επόμενα προγράμματα αρχίζουν στις 16 Ιουλίου, 30 Ιουλίου και 27 Αυγούστου (τα Σαββατοκύριακα δεν περιλαμβάνονται) και διατίθεται πούλμαν για τη μεταφορά των παιδιών από όλη την Αττική.






Πηγή: Εφημερίδα "Τα Νέα"

Δεν υπάρχουν σχόλια