Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ηράκλειο: Ξεκινά την Παρασκευή το συμπόσιο «Η τεχνολογία των Ελλήνων και η πορεία της στο χρόνο»

Ξεκινά την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο το 2ο Διεθνές Συμπόσιο για τον Ελληνισμό, με τίτλο: «Η τεχνολογία των Ελλήνων και η...



Ξεκινά την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο το 2ο Διεθνές Συμπόσιο για τον Ελληνισμό, με τίτλο: «Η τεχνολογία των Ελλήνων και η πορεία της στο χρόνο».


Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου μέχρι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 και τελεί υπό την αιγίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Το Συμπόσιο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αναφορές σε θέματα ιατρικής τεχνολογίας, πολεμικής τεχνολογίας, τεχνολογίας στην αρχιτεκτονική, την αστρονομία, την ναυπηγική, την τεχνολογία των επικοινωνιών, την μηχανολογία, την οικιακή και εργαστηριακή τεχνολογία κλπ.

Ομιλητές σ αυτό, όπως ανακοινώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ θα δώσει την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες, φοιτητές αλλά και το ευρύ κοινό να γνωρίσουν άγνωστες πτυχές της τεχνολογίας των Ελλήνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

«Σκοπός και όραμα του 2ου Διεθνούς Συμποσίου για τον Ελληνισμό είναι, πέρα από την ανταλλαγή γνώσεων στα γνωστικά πεδία που άπτονται της θεματολογίας του Συμποσίου, η φιλοσοφική και νοητική προσέγγιση της δημιουργικής και έξω από συμβατικά πλαίσια σκέψης των αρχαίων και σύγχρονων Ελλήνων» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι οργανωτές του.


Πηγή εικόνας: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια