Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ο νέος ιστότοπος του Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας

Ο νέος ιστότοπος του Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας είναι πλέον προσβάσιμος για το κοινό στην διεύθυνση  www.tegeamuseum.gr   .


Ο νέος ιστότοπος του Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας είναι πλέον προσβάσιμος για το κοινό στην διεύθυνση www.tegeamuseum.gr .


Η παραπάνω διεύθυνση οδηγεί, σε έναν καινούριο ιστότοπο, όπου το υλικό είναι διαχωρισμένο σε εμπλουτισμένες κατηγορίες σχετικά με το Μουσείο αλλά και την Αρχαία Τεγέα. Έτσι, μπορεί κανείς να περιηγηθεί στην Αρχαία Τεγέα μέσω διαδραστικών χαρτών, τρισδιάστατων απεικονίσεων των μνημείων της περιοχής αλλά και να ενημερωθεί σχετικά με τις δραστηριότητες του Μουσείου, τις ανασκαφικές έρευνες στην περιοχή αλλά και το έργο της ΛΘ' ΕΠΚΑ. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε τις δραστηριότητες του Μουσείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, εκδόθηκε και το συλλογικό έργο: "Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας. Ένα καινοτόμο τεχνολογικό ταξίδι στη γη του μύθου και της ιστορίας". Πρόκειται για την παρουσίαση του 2ου καινοτόμου σκέλους - υποέργου του έργου της Επανέκθεσης του Μουσείου. Το βιβλίο χωρίζεται σε δύο μέρη : 

Μέρος Α΄ (1-23): "Επανέκθεση Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας, ταξίδι εμπειριών και δημιουργικής συνεργασίας". (Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου)

Μέρος Β΄ (23-137): "Ένα καινοτόμο τεχνολογικό ταξίδι στη γη του μύθου και της ιστορίας". (Γρηγόρης Γρηγορακάκης, Ανδρέας Τσάτσαρης, Παναγιώτης Ιωαννίδης).

Καλή σας περιήγηση!


Πηγή: Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας

Δεν υπάρχουν σχόλια