Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Mε αφορμή την έκθεση «Ίασις. Υγεία, Νόσος, Θεραπεία από τον Όμηρο στον Γαληνό», την Τρίτη 7 Απριλίου το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γι...


Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Mε αφορμή την έκθεση «Ίασις. Υγεία, Νόσος, Θεραπεία από τον Όμηρο στον Γαληνό», την Τρίτη 7 Απριλίου το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και θα παραμείνει ανοικτό (κάθε Τρίτη το μουσείο είναι κλειστό), με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας (10.00-22.00), επιπλέον μειωμένη είσοδο για όλους τους φοιτητές και μεγάλες εκπτώσεις στο πωλητήριό του.

Eιδικότερα, την Τρίτη 7 Απριλίου θα παραμείνουν ανοιχτά (10.00-22.00) μόνον η έκθεση «Ίασις», το πωλητήριο και το Καφέ του Μουσείου, ενώ για όλους τους φοιτητές θα ισχύει μειωμένη είσοδος (με την επίδειξη σχετικής κάρτας), από 3,5 ευρώ, 2 ευρώ/άτομο.

Επίσης, όλα τα είδη του πωλητηρίου του Μουσείου που σχετίζονται με την έκθεση «Ίασις» και άλλα επιλεγμένα αντικείμενα θα διατίθενται σε μειωμένες τιμές ενώ ειδικά για τους φοιτητές Ιατρικών Σχολών ο κατάλογος της έκθεσης θα διατίθεται με 15% έκπτωση.


Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια