Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

#FamilyTime Μικροί και μεγάλοι εξερευνητές τον Μάιο στο Τελλόγλειο

…Παρατήρησε προσεχτικά, άκου και έπειτα μοιράσου τις ιδέες και τις σκέψεις σου, ενώ εξερευνείς την έκθεση «Ιωάννα–Giovanna–Jeanne Spiteris/Σ...

#FamilyTime Μικροί και μεγάλοι εξερευνητές τον Μάιο στο Τελλόγλειο

…Παρατήρησε προσεχτικά, άκου και έπειτα μοιράσου τις ιδέες και τις σκέψεις σου, ενώ εξερευνείς την έκθεση «Ιωάννα–Giovanna–Jeanne Spiteris/Σπητέρη»…

Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού μουσείο-εκπαιδευτικού προγράμματος, τα παιδιά (ηλικίας 4-12 ετών) αλλά και οι συνοδοί τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της τέχνης, μέσα από προσεχτικά επιλεγμένες δραστηριότητες που προϋποθέτουν και ενισχύουν τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη όλων των μελών της οικογένειας και της ομάδας.

Θα ταξιδέψουμε μαζί με τη γλύπτρια Ιωάννα Σπητέρη, από την Αθήνα, στη Βενετία κι έπειτα στο Παρίσι, ανακαλύπτοντας τις φάσεις της παραγωγικής της διαδικασίας, εντοπίζοντας τις διαφορές στα γλυπτά της έκθεσης. Οι συμμετέχοντες, θα σταματήσουν σε επιλεγμένα πολύχρωμα γεωμετρικά γλυπτά της καλλιτέχνιδας, θα βρουν ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα στις δύο περιόδους καλλιτεχνικής παραγωγής, θα ανακαλύψουν περίτεχνα μοτίβα και θα δημιουργήσουν τις δικές τους γεωμετρικές κατασκευές.


Σάββατο 13 Μαΐου 2023, 16:00-17:30, για παιδιά 4-7 ετών: «Μικροί & μεγάλοι εξερευνητές: Με πόσα χρώματα θα φτιάξεις πεταλούδες;»


https://bit.ly/3HPUNGG


Κυριακή 14 Μαΐου 2023, 11:30-13:00, για παιδιά 8-12 ετών: «Family time…guest time! Spiteris x MindLab», με καλεσμένους τον εκπαιδευτικό φορέα MindLab Education (S.T.E.A.M.)


https://bit.ly/3VF2kxY


Σάββατο 27 Μαΐου 2023, 16:00-17:30, για παιδιά 8-12 ετών: «Μικροί & μεγάλοι εξερευνητές: H γεωμετρία και τα μαθηματικά σε βοηθούν να κάνεις γλυπτά;»


https://bit.ly/42eP0Ts


Κόστος: 5 ευρώ/ άτομο


Για τη συμμετοχή στο #familytime είναι απαραίτητη η αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου στους παραπάνω συνδέσμους, επιλέγοντας την ημερομηνία που επιθυμείτε.


Πληροφορίες: Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων 2310991614


Πηγή: Μουσειολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια