Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

EasyGuideApp από το "Διάζωμα"

H APT σε συνεργασία με το σωματείο «Διάζωμα» και με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», δημιούργησε το EasyGuideApp, μια...



H APT σε συνεργασία με το σωματείο «Διάζωμα» και με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», δημιούργησε το EasyGuideApp, μια καινοτόμο εφαρμογή ξενάγησης για «έξυπνες» κινητές συσκευές .



Το λογισμικό ξενάγησης μπορεί να λειτουργήσει σε όσες συσκευές βασίζονται σε λειτουργικά συστήματα Android και iOS (Apple) και αξιοποιεί όλες τις τεχνολογικές δυνατότητες των σύγχρονων συσκευών όπως το GPS ή την ψηφιακή πυξίδα καθιστώντας την περιήγηση του επισκέπτη μια πρωτόγνωρη εμπειρία.


Ήδη, οι δυο πρώτες εφαρμογές ξενάγησης για την αρχαία Μεσσήνη και το Aσκληπιείο της Επιδαύρου διατίθενται δωρεάν στο AppStore και στο Android Market για την ελληνική και την αγγλική γλώσσα (αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά «Μεσσήνη» ή «Επίδαυρος» στις μηχανές αναζήτησης των δυο ηλεκτρονικών καταστημάτων). Οι χρήστες των εφαρμογών μπορούν να περιηγηθούν με τη συσκευή τους είτε μέσα στον αρχαιολογικό χώρο είτε εικονικά και να απολαύσουν πλούσιο περιεχόμενο σε κείμενα, εικόνες, βίντεο, τρισδιάστατες αναπαραστάσεις, αφηγήσεις ή ξεναγήσεις από τους συντελεστές των ανασκαφών και των αναστηλώσεων και να παρακολουθήσουν αποσπάσματα από τις εργασίες συντήρησης.




Για τη διευκόλυνσή σας και την καλύτερη επικοινωνία με το "Διάζωμα" επισκεφθείτε τα ακόλουθα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:


Facebook  http://www.facebook.com/pages/EasyGuideApp/300769113305293


Twitter     https://twitter.com/#!/EasyGuideApp


Google+    https://plus.google.com/u/0/110194910091231093819/posts


Youtube   http://www.youtube.com/EasyGuideApp

 Πηγή: Διάζωμα

Δεν υπάρχουν σχόλια