Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Θα υπάγω εις τους κήπους...

Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο σας προσκαλεί στις εκπαιδευτικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα μέχρι και τον Α...


Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο σας προσκαλεί στις εκπαιδευτικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα μέχρι και τον Απρίλιο 2013. 

Πιο συγκεκριμένα:

Με τους ανθρώπους του ζωγράφου Γιάννη Καστρίτση

«Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν από αυτή τη γη απαρατήρητοι. Γεννιούνται και πεθαίνουν χωρίς να αφήσουν πίσω τους ίχνη, όπως τα παλιά σπίτια όταν εγκαταλειφθούν χάνονται μέσα στο χώρο και το χρόνο. Γίνονται ένα με τη γη, ένας άμορφος σωρός πέτρα και χώμα»

Αυτούς τους ανθρώπους, όπως τους αποτυπώνει ο καλλιτέχνης Γιάννης Καστρίτσης, θα γνωρίσουν οι συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με αφορμή την περιοδική έκθεση Βίων ερμηνεία και ολοκληρώνεται με εργαστήρι ζωγραφικής με κάρβουνο.

Για παιδιά και εφήβους από 11 έως 15
Κυριακή 31 Μαρτίου
Ώρες έναρξης: 10:00 και 12:00


Θα υπάγω εις τους κήπους...

Ελάτε να ανακαλύψουμε πραγματικά και συμβολικά δέντρα και πολύχρωμα λουλούδια σε εικόνες, υφάσματα, πίνακες, αντικείμενα μικροτεχνίας, χειρόγραφα, παλαίτυπα και χαρακτικά που χρονολογούνται από τον 6ο έως τον 19ο αιώνα.

Μεμονωμένα φυτά και περίτεχνες συνθέσεις διαμορφώνουν κήπους και τοπία στην περιοδική έκθεση παρουσίασης του Ημερολογίου 2013 του Βυζαντινού Μουσείου με θέμα «Κήπος και Παράδεισος. Μεταφορά και πραγματικότητα». Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με δημιουργικό εργαστήρι.

Για παιδιά από 7 έως 10 ετών
Κυριακή 7 Απριλίου 2013
Ώρες έναρξης: 10:00 και 12:00 


Δεν υπάρχουν σχόλια