Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Τρίπολη: Aρχίζουν οι εργασίες στο αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης

Ξεκινούν εκ νέου οι εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου Μεγαλόπολης, που διακόπηκαν πριν από μια εβδομάδα εξαιτ...


Τρίπολη: Aρχίζουν οι εργασίες στο αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης

Ξεκινούν εκ νέου οι εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου Μεγαλόπολης, που διακόπηκαν πριν από μια εβδομάδα εξαιτίας τυπικών κωλυμάτων, που είχαν εντοπιστεί στην προγραμματική σύμβαση υλοποίησης του έργου και ανακλήθηκε η λύση της σύμβασης του επιστημονικού προσωπικού και των τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης, που είχαν προσληφθεί γι' αυτό το σκοπό.

Συγκεκριμένα, με απόφαση της προϊσταμένης της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, Άννας - Βασιλικής Καραπαναγιώτου, που δημοσιεύθηκε στην «Διαύγεια», γίνεται ανάκληση της ανακοίνωσης λύσης της σύμβασης του προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης του έργου «Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης», για την υλοποίηση εργασιών αποκατάστασης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου.

Σύμφωνα με την απόφαση της προϊσταμένης της Εφορίας Αρχαιοτήτων, υπογραμμίζεται ότι ανακαλείται η απόφαση που είχε λάβει στις 7 Ιουνίου 2016, «λόγω άρσης των τυπικών κωλυμάτων».


Πηγή: Zougla, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια