Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Περιήγηση στο Αμφιάρειο

H MONUMENTA και το ΔΙΑΖΩΜΑ με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής και του πολιτιστικού συλλόγου Καλάμου οργανώνο...

Περιήγηση στο Αμφιάρειο

H MONUMENTA και το ΔΙΑΖΩΜΑ με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής και του πολιτιστικού συλλόγου Καλάμου οργανώνουν κάθε χρόνο μια διαφορετική περιήγηση στο Αμφιάρειο, ένα από τα ωραιότερα αρχαία ιερά της Αττικής. 

Η περιήγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, στις 11 π.μ. 

Μέλη της MONUMENTA θα μιλήσουν για την ιστορία του ιερού, μαντείου και θεραπευτηρίου του Αμφιαράου, για τα έργα προστασίας και ανάδειξης που πραγματοποιούνται, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μνημεία, αλλά και τους τρόπους που οι πολίτες μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία τους. 

Το 2011 η MOΝUMENTA σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία ανέλαβε την πρωτοβουλία να συμβάλλει ώστε το Αμφιάρειο, να βρει τη θέση που του αξίζει στην καθημερινή ζωή των κατοίκων, παραθεριστών και φίλων του Καλάμου και της ευρύτερης περιοχής. 

Το Αμφιάρειο βρίσκεται στα ΒΑ της Αττικής, στην περιοχή του Ωρωπού, κοντά στον οικισμό Κάλαμο. Η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο με ΙΧ. Η συνάντηση είναι στην είσοδο του χώρου. 

Η περιήγηση είναι δωρεάν. Για ο,τιδήποτε χρειαστείτε 6973308857.


Πηγή: Monumenta

Δεν υπάρχουν σχόλια