Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Σχέδιο και χρώμα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο σας προσκαλεί σε καλλιτεχνικά μαθήματα σχεδίου και χρώματος, με θέματα εμπνευσμένα από τις πλούσιες Συλ...

Σχέδιο και χρώμα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο σας προσκαλεί σε καλλιτεχνικά μαθήματα σχεδίου και χρώματος, με θέματα εμπνευσμένα από τις πλούσιες Συλλογές του.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν δωρεάν για μικρές ομάδες επισκεπτών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, ημέρα Τετάρτη, ώρες 9.30 πμ.-13.30 μμ., κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2016. Κάθε μάθημα θα έχει διάρκεια έως δύο ώρες. Τα μέσα για σχεδίαση θα παρέχονται από το Μουσείο. Κάθε ομάδα θα περιλαμβάνει 7 άτομα, από 15 ετών και άνω. Ο συντονιστής και διδάσκων είναι ο ζωγράφος - σκηνογράφος - εργαστηριακός συνεργάτης του ΤΕΙ Αθηνών Νικόλας Κληρονόμος, που θα προσφέρει στους επισκέπτες του Μουσείου την εκπαιδευτική και καλλιτεχνική του εμπειρία. 

Την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα και ώρα 18.30 μμ. ο κ. Νικόλας Κληρονόμος θα παρουσιάσει στο Αμφιθέατρο του Μουσείου διάλεξη με θέμα H ερμηνεία του φωτός στην αρχαία ελληνική ζωγραφική.

Για την παρακολούθηση της δράσης «Σχέδιο και χρώμα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο» και τη συμμετοχή σε αυτήν είναι απαραίτητη η προμήθεια εισιτηρίου και η δήλωση συμμετοχής κατά την προσέλευση στις Πληροφορίες στο Μουσείο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 


Πληροφορίες: 

Τηλ.: 213214 4891

Fax: 210 8213573

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 08:00-20:00

e-mail: eam@culture.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια