Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Sleepover στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου οργανώνει το πρώτο Sleepover στο Αρχαιολογικό Μουσε...

Sleepover στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου οργανώνει το πρώτο Sleepover στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας.

Το Sleepover θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30-9-2016 από τις 20:00 μέχρι τις 8:00 του Σαββάτου 1-10-2016, προσφέροντας τη δυνατότητα στα παιδιά της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και όχι μόνο, να γνωρίσουν από κοντά το Μουσείο, να πάρουν μέρος σε επιλεγμένα προγράμματα και δραστηριότητες, βιώνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 11 και υλοποιείται με την συμμετοχή έμπειρων υπαλλήλων του Μουσείου μας.

Η δράση υποστηρίζεται από την Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου Θεσσαλονίκης με την βιβλιοθηκονόμο κ. Χριστίνα Τράπτσιου, το Δημοτικό Σχολείο Πέλλας με διευθυντή τον κ. Αριστείδη Μπουλουσάκη, τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης, την Οδοντίατρο κ. Πετρούλα Εμμανουηλίδου, το Μουσικό Εργαστήρι Γιαννιτσών με υπεύθυνους την κ. Δέσποινα Καραπάνου και τον κ. Κώστα Καπλάνη και το Γυμναστήριο Βαρσαμά στα Γιαννιτσά.

Sleepover στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας

Θα προσφερθεί βραδινό και πρωινό γεύμα για τα παιδιά με την στήριξη των παρακάτω χορηγών: ΜΕΒΓΑΛ, SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ , ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους: υπνόσακο (sleeping bang) ή κουβερτούλα, σεντονάκι, μαξιλαράκι, άνετα ρούχα για τον ύπνο και οπωσδήποτε φακό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί σε δραστηριότητα. 

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2382031160. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ο αριθμός των παιδιών δεν θα ξεπερνά τα 25 και γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά την προσέλευση τους οι γονείς θα πρέπει να έχουν αστυνομική ταυτότητα και θα υπογραφούν υπεύθυνη δήλωση για την συμμετοχή των παιδιών τους στη δράση.

H διανυκτέρευση ξεκινά από τις 20:00 της Παρασκευής και ολοκληρώνεται στις 8:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, οπότε και οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους μετά από επίδειξη της ταυτότητας τους.

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΛΛΑΣ
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ
580 05, Πέλλα
Υπεύθυνοι επικοινωνίας και προγράμματος: Ζηλίδου Δέσποινα – Κεχαγιά Ιωάννα
Τηλ. 23820 31160 
Αριθμ. Τηλ/τυπίας: 23820 33092
Ηλ. Δ/νση: pella.museum@gmail.com - efapel@culture.gr 


Πηγή: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια