Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Μια ακόμα διάκριση για το Εργαστήριο Αρχαιομετρίας

Για ακόμα μία φορά το Εργαστήριο Αρχαιομετρίας ξεχωρίζει, καθώς μια μεταπτυχιακή του φοιτήτρια έλαβε υποτροφία για την εκπόνηση Διδακτ...

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Μια ακόμα διάκριση για το Εργαστήριο Αρχαιομετρίας

Για ακόμα μία φορά το Εργαστήριο Αρχαιομετρίας ξεχωρίζει, καθώς μια μεταπτυχιακή του φοιτήτρια έλαβε υποτροφία για την εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο Πανεπιστήμιο McMaster του Καναδά. 

Παράλληλα, της χορηγήθηκε θέση βοηθού διδασκαλίας με πλήρη χρηματοδότηση.

Η Duygu Ertemin, που είχε έρθει από την Τουρκία στην Καλαμάτα, παρακολούθησε το αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «CultTech» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το οποίο συντονίζεται από το Εργαστήριο Αρχαιομετρίας.

Μάλιστα, η Duygu, που παρακολούθησε το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό από το 2016 έως το 2018, είχε διακριθεί για τις βαθμολογικές τις επιδόσεις, ενώ η μεταπτυχιακή της εργασία ήταν πάνω στην προϊστορική κεραμική της Τενέδου.

Να θυμίσουμε ότι το εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι από τα λίγα αγγλόφωνα προγράμματα που διαθέτει η χώρα και λειτουργεί ανελλιπώς από το 2015, ενώ αποτελεί σύμπραξη του Εργαστηρίου Αρχαιομετρίας (συντονισμός) με το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (culttech.uop.gr).


Πηγή: Π.Μπ., Θάρρος News

Δεν υπάρχουν σχόλια