Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής με Animated Drawings για παιδιά στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 2 συναντήσεις, η πρώτη περιλαμβάνει την κατασκευή της πλοκής μιας ιστορίας ενώ στην δεύτερη θα γίνει η εικονογ...

Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής με Animated Drawings για παιδιά στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 2 συναντήσεις, η πρώτη περιλαμβάνει την κατασκευή της πλοκής μιας ιστορίας ενώ στην δεύτερη θα γίνει η εικονογράφησή της.

Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης διοργανώνει Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής με animated drawings για παιδιά και εφήβους 9-18 χρονών.

Πόσες φορές έχουμε σκαρφιστεί ιστορίες, έχουμε ζωγραφίσει κόσμους ολόκληρους; Δε θα ήταν υπέροχο, αν όλα αυτά ζωντάνευαν, μπροστά στα μάτια μας; Σε αυτό το εργαστήρι, θα έχουμε την ευκαιρία να πλάσουμε μαζί μια ιστορία από την αρχή, να της δώσουμε μορφή και χρώμα με τις ζωγραφιές μας, και με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, να τη φέρουμε στη ζωή. Οι ιστορίες και οι εικόνες που θα φτιάξουμε θα υποστούν επεξεργασία από λογισμικό animation, και θα συνδυαστούν σε μια μικροσκοπική ταινία.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε δύο συναντήσεις, η πρώτη περιλαμβάνει την κατασκευή της κύριας πλοκής μιας ιστορίας ενώ στην δεύτερη οι συμμετέχοντες θα προχωρήσουν στην τελειοποίηση της πλοκής και την εικονογράφησή της.


Δηλώσεις συμμετοχής στο 25510-28926.


Ημέρες: 9-13 Ιουνίου 2024

Ώρες: 11.00-13.00

Ηλικίες: Παιδιά 9-18 χρονών

Σχεδιασμός - Υλοποίηση εργαστηρίου: Πηνελόπη Λουκίδου

Κόστος συμμετοχής: 8 € για δύο συναντήσεις


Πηγή: Alexandroupoli Online


Δεν υπάρχουν σχόλια