Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

«ΑΜΘ Mobile» για Android & IOS

Παρουσίαση της εφαρμογής «ΑΜΘ Mobile» για χρήση σε Android και iOS κινητές συσκευές με θέμα το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.


Παρουσίαση της εφαρμογής «ΑΜΘ Mobile» για χρήση σε Android και iOS κινητές συσκευές με θέμα το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.


Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν παρουσίαση της εφαρμογής «ΑΜΘ Mobile» για χρήση σε κινητές συσκευές με θέμα το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης αποτελεί το πρώτο μουσείο της Ελλάδας που αποκτά εφαρμογή αυτού του είδους. Η εφαρμογή εστιάζει στην προβολή των μόνιμων εκθέσεων του μουσείου, καθώς και σε μια επιλογή σημαντικών εκθεμάτων, όπως επίσης και στην ενημέρωση των χρηστών σε θέματα πρόσβασης, εισιτηρίων και ωραρίου λειτουργίας. Με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο μουσείο με την υποστήριξη GPS, τη δυνατότητα απευθείας τηλεφωνικής κλήσης καθώς και την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Η εφαρμογή έχει σχεδιασθεί με έμφαση στην ευχρηστία και τη λειτουργικότητα και είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά) από το Google Play Store (για συσκευές Android) και από το App Store (για iOS της Apple) με την ονομασία ΑΜΘ mobile.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, στην αίθουσα Μ. Ανδρόνικος του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Είσοδος ελεύθερη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANDROID

ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ IPHONE


Πηγή: Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια