Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Για... ύπνο στο μουσείο

Εκατοντάδες παιδιά θα γνωρίσουν και φέτος το μαγικό κόσμο έξι μουσείων της Θεσσαλονίκης, μέσω της επιτυχημένης δράσης «Διανυκτέρευση στο Μ...

Εκατοντάδες παιδιά θα γνωρίσουν και φέτος το μαγικό κόσμο έξι μουσείων της Θεσσαλονίκης, μέσω της επιτυχημένης δράσης «Διανυκτέρευση στο Μουσείο – Sleepover» που διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ο δήμος Θεσσαλονίκης. 

Ο νέος κύκλος θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 13 Δεκεμβρίου 2013 στο μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στο Πολεμικό μουσείο, στο Λαογραφικό – Εθνολογικό μουσείο, στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στο Μουσείο Φωτογραφίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών και υλοποιείται με τη συμμετοχή έμπειρων μουσειοπαιδαγωγών και με την υποστήριξη βρεφονηπιοκόμων και νηπιαγωγών του δήμου. 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2313/318. 229 (Φωτεινή Καστανοπούλου) για τις διανυκτερεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 6 και 7 Δεκεμβρίου και 2310/538.440 & 2310/538.491 (Σωτηρία Μιχαηλίδου) για τις διανυκτερεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 13 Δεκεμβρίου. 

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια