Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ομιλία για τη θέση της γυναίκας στην Αρχαία Ελλάδα

Ο Σύλλογος Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Λάρισ...

Ομιλία για τη θέση της γυναίκας στην Αρχαία Ελλάδα

Ο Σύλλογος Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Λάρισας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων διοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 11.30 π.μ., στο αμφιθέατρο του Διαχρονικού Μουσείου, με αφορμή και την Ημέρα της Γυναίκας, εκδήλωση – ομιλία της νομικού (τ. δικηγόρου/συμβολαιογράφου) Πολυξένης Τζόκα – Βαρδούλη με θέμα: “H νομική και οικονομική θέση της γυναίκας στην αρχαία Ελλάδα».

Ταυτοχρόνως θα γίνει παρουσίαση οπτικού αρχαιολογικού υλικού από τον αρχαιολόγο, Επίτιμο Διευθυντή Αρχαιοτήτων του ΥΠ.ΠΟ Λεωνίδα Π. Χατζηαγγελάκη. Την εκδήλωση θα συντονίσει η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Ρ. Κουτσοκώστα και σύντομους χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Λ. Δ. Κατσαρός, ο Αντιπρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Δ. Παπαστεργίου, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Στ. Σδρόλια και ο Πρόεδρος του Σ.Φ.Δ.Μ.Λ. Ι. Σιούλας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Μετά το πέρας της θα ακολουθήσει ξενάγηση στην σχετική ενότητα της έκθεσης από την αρχαιολόγο Στ. Κατακούτα (με το εισιτήριο της εισόδου).


Πηγή: LarissaNet

Δεν υπάρχουν σχόλια