Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ενδιαφέρουσες αρχαιολογικές εκδηλώσεις της ερχόμενης εβδομάδας

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούν η "Ένωση Φίλων Ακρόπολης" και η "Εταιρία Φίλων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μο...


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούν η "Ένωση Φίλων Ακρόπολης" και η "Εταιρία Φίλων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου", θα πραγματοποιηθούν εντός της εβδομάδας δύο ομιλίες αρχαιολογικού κι όχι μόνο ενδιαφέροντος.


Πρώτη ομιλία είναι εκείνη που θα πραγματοποιηθεί στις 15/10/2011 και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, με θέμα  «Αρχαία ναυπηγική. Το πλοίο του Ναυαγίου των Αντικυθήρων». Ομιλητής θα είναι ο κύριος Γεώργιος Κουτσουφλάκης, Αρχαιολόγος στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων.

Η δεύτερη ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 18/10/2012 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης (Κέντρο Μελετών Ακρόπολης, Μακρυγιάννη 2-4, στάση Μετρό Ακρόπολη), με θέμα «Τα γλυπτά του Ηρώδη του Αττικού στην Αθήνα και την Αττική». Ομιλήτρια θα είναι η κυρία Όλγα Παλαγγιά, Καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Πηγή: The American School of Classical Studies Newsletter

Δεν υπάρχουν σχόλια