Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Το Μουσείο της Ακρόπολης υποδέχεται το 2013 με εργαστήρι Τεχνών

Στο εργαστήρι θα θα συμμετέχουν κάθε φορά έως 20 επισκέπτες    Εργαστήριο Τεχνών καθιερώνει το Μουσείο Ακρόπολης από τις 15 Ιανουαρίου...

Στο εργαστήρι θα θα συμμετέχουν
κάθε φορά έως 20 επισκέπτες   

Εργαστήριο Τεχνών καθιερώνει το Μουσείο Ακρόπολης από τις 15 Ιανουαρίου 2013,ανταποκρινόμενο στην επιθυμία των επισκεπτών του για ενδιαφέρουσες και τεκμηριωμένες γνώσεις. 


Οι αρχαιολόγοι - φροντιστές και οι συντηρητές του μουσείου θα παρουσιάζουν στο κοινό θέματα που σχετίζονται με την αρχαία τεχνολογία, τη δημιουργία έργων τέχνης, την παραγωγή πιστών αντιγράφων, αλλά και σύγχρονες εργαστηριακές εφαρμογές για την κατανόηση των εκθεμάτων.

Το Εργαστήριο Τεχνών, που θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου θα επικεντρωθεί στην τρισδιάστατη αντιγραφή των γλυπτών και θα πραγματοποιείται από Τρίτη έως Κυριακή, δύο φορές την ημέρα, στις 11:00 και στις 12 το μεσημέρι.

Κάθε φορά θα συμμετέχουν έως 20 επισκέπτες, ενώ θα τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για τη συμμετοχή απαιτείται το εισιτήριο ημέρας.

Tο Μουσείο Ακρόπολης, παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του για 12 ώρες λειτουργίας καθημερινά κατά την περίοδο της μεγάλης τουριστικής επισκεψιμότητας (Απρίλιος έως και Οκτώβριος).

Καθιερώνει παράλληλα χειμερινό ωράριο λειτουργίας από τον Νοέμβριο έως και τον Μάρτιο που έχει ως εξής:

Τρίτη/Τετάρτη/Πέμπτη: 9 π.μ. - 5 μ.μ.
Παρασκευή: 9 π.μ. - 10 μ.μ.
Σάββατο/Κυριακή: 9 π.μ. - 8 μ.μ.
Δευτέρα: κλειστά

Το χειμερινό ωράριο για το έτος 2013 θα ισχύσει από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου.


Πηγή: In

Δεν υπάρχουν σχόλια