Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

ΙΣΤ΄ Επιστημονική Συνάντηση ΝΑ Αττικής

Η ΙΣΤ΄ Επιστημονική Συνάντηση ΝΑ Αττικής, δ ιεξάγεται στο Λαύριο, από 18 έως 22 Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο  του εορτασμού των 150 χρόν...

ΙΣΤ΄ Επιστημονική Συνάντηση ΝΑ Αττικής

Η ΙΣΤ΄ Επιστημονική Συνάντηση ΝΑ Αττικής, διεξάγεται στο Λαύριο, από 18 έως 22 Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του εορτασμού των 150 χρόνων από την ίδρυση του Νεότερου Λαυρίου.


Το Συνέδριο περιλαμβάνει ανακοινώσεις, κατά το ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο της κάθε επιστήμης, που αφορούν στον γεωγραφικό χώρο της ΝΑ. Αττικής. Στη διάρκεια των εργασιών της Συνάντησης, επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων θα προβούν σε ανακοινώσεις επί ποικίλων τοπικών θεμάτων (αρχαιολογικών, ιστορικών, λαογραφικών, πολεοδομικών, προστασίας του περιβάλλοντος κ.λ.π.) σχετικών με την περιοχή που εκτείνεται από τον Υμηττό και την Πεντέλη μέχρι το Σούνιο.

Το πλήρες πρόγραμμα της Συνάντησης:


Επίσης, κατά την διάρκεια των παράλληλων εκδηλώσεων από 17 έως 28 Νοεμβρίου, θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε τις εκθέσεις χαρακτικής, ζωγραφικής και βιβλίου, να παρακολουθήσετε τις προβολές ντοκιμαντέρ και να απολαύσετε τις μουσικές εκδηλώσεις.

Χώρος διεξαγωγής του Συνεδρίου:

Κτηριακό Συγκρότημα Παλαιού Μηχανουργείου και Χυτηρίου
Είσοδος από την πλατεία Καμινευτών στο λιμάνι (δίπλα στο Δημαρχ είο)


Πηγή: lavriaki

Δεν υπάρχουν σχόλια