Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Κλειστό το Μουσείο του Λούβρου λόγω απεργίας

Σε απεργία προχώρησαν χθες οι υπάλληλοι του Μουσείου του Λούβρου, το οποίο και παρέμεινε κλειστό. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τι...

Κλειστό το Μουσείο του Λούβρου λόγω απεργίας

Σε απεργία προχώρησαν χθες οι υπάλληλοι του Μουσείου του Λούβρου, το οποίο και παρέμεινε κλειστό. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις συνθήκες εργασίας και τις ελλείψεις σε προσωπικό.

Κλειστό έμεινε χθες το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης, στην οποία προχώρησαν εργαζόμενοί του που διαμαρτύρεται για ελλείψεις στο προσωπικό.

Στην απεργία συμμετείχαν, συγκεκριμένα, υπάλληλοι του Μουσείου που εργάζονται στην υποδοχή και στην ασφάλεια. 

«Λόγω αύξησης του αριθμού επισκεπτών, μέλη του προσωπικού στην υποδοχή και στην ασφάλεια του Μουσείου του Λούβρου, ασκούν το δικαίωμά τους να απεργούν. Το Μουσείο, για αυτόν τον λόγο, θα παραμείνει κλειστό όλη τη διάρκεια της ημέρας σήμερα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μουσείου.

Σε ανακοίνωση του σωματείου, την οποία μεταδίδει η Figaro, οι υπάλληλοι κάνουν λόγο για επιδείνωση των συνθηκών εργασίας. 

Πέρυσι, οι επισκέπτες του Μουσείου ξεπέρασαν τα 10,2 εκατ.. Παρά την αύξηση 20% στον αριθμό των επισκεπτών πέρυσι, ο αριθμός του προσωπικού μειώνεται, όπως ανέφερε το σωματείο. 


Πηγή: Sputnik News

Δεν υπάρχουν σχόλια