Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ούτε χαρτί τουαλέτας στην Ακρόπολη της Λίνδου!

Απαράδεκτο και τριτοκοσμικό χαρακτήρισαν το γεγονός οι ξεναγοί της Ρόδου όταν το εισιτήριο για την είσοδο στην Ακρόπολη της Λίνδου έ...


Ούτε χαρτί τουαλέτας στην Ακρόπολη της Λίνδου! Σοβαρές καταγγελίες

Απαράδεκτο και τριτοκοσμικό χαρακτήρισαν το γεγονός οι ξεναγοί της Ρόδου όταν το εισιτήριο για την είσοδο στην Ακρόπολη της Λίνδου έχει εκτιναχθεί στα 12 ευρώ.

Την έντονη αντίδραση ξεναγών και τουριστών προκάλεσε προ ολίγων 24ώρων η διαπίστωση ότι στις τουαλέτες του αρχαιολογικού χώρου της Λίνδου δεν υπήρχε τις ημέρες του Πάσχα ούτε... χαρτί υγείας!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Η Ροδιακή», οι διπλωματούχοι ξεναγοί της Ρόδου χαρακτήρισαν το γεγονός απαράδεκτο και τριτοκοσμικό όταν μάλιστα το εισιτήριο για την είσοδο στην Ακρόπολη της Λίνδου έχει εκτιναχθεί στα 12 ευρώ - στο πλαίσιο της εφαρμογής του θερινού ωραρίου σε 85 από τους 627 Αρχαιολογικούς Χώρους και Μνημεία της χώρας.  

Κι αυτά την ίδια ώρα που ο συγκεκριμένος αρχαιολογικός χώρος αποφέρει διόλου ευκαταφρόνητα έσοδα στο υπουργείο Πολιτισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το γεγονός θα καταγγελθεί επισήμως στις αρμόδιες υπηρεσίες. 


Πηγή: The TOC

Δεν υπάρχουν σχόλια