Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ξαφνική επίθεση Σπίρτζη στην Αρχαιολογική Υπηρεσία για το Μετρό

Επισκέφθηκε απροειδοποίητα δύο σκάμματα στα εργοτάξια του μετρό Θεσσαλονίκης (Αγίας Σοφίας και Συντριβάνι) και διαπίστωσε απαράδεκτε...


Ξαφνική επίθεση Σπίρτζη στην Αρχαιολογική Υπηρεσία για το Μετρό

Επισκέφθηκε απροειδοποίητα δύο σκάμματα στα εργοτάξια του μετρό Θεσσαλονίκης (Αγίας Σοφίας και Συντριβάνι) και διαπίστωσε απαράδεκτες καθυστερήσεις.

Σφοδρή όσο και ξαφνική επίθεση κατά της αρχαιολογικής υπηρεσίας της Θεσσαλονίκης για το μετρό, στην οποία καταλογίζει μεγάλες καθυστερήσει στην υλοποίηση του έργου της, εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, με δηλώσεις του από τον Εύοσμο, όπου επισκέφθηκε το 25ο δημοτικό σχολείο.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος επισκέφθηκε απροειδοποίητα δύο σκάμματα στα εργοτάξια του μετρό Θεσσαλονίκης (Αγίας Σοφίας και Συντριβάνι) και διαπίστωσε απαράδεκτες καθυστερήσεις.

«Η αρχαιολογική υπηρεσία έχει τεράστιες ευθύνες για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν εκεί και για τα εκατομμύρια αποζημιώσεων που πληρώνει ο ελληνικός λαός και ο λαός της Θεσσαλονίκης και την ταλαιπωρία από τις αποζημιώσεις και τις καθυστερήσεις που έχουμε, χωρίς να υποβιβάζουμε τη σημασία που πρέπει να δώσουμε στην πολιτιστική κληρονομιά και στα αρχαία μας» είπε ο υπουργός και συνέχισε:

«Αλλά το να κάνει ο αρμόδιος διευθυντής μερικούς μήνες για να στείλει μια έκθεση στο ΚΑΣ ή να εγκριθεί από το ΚΑΣ ή να καθαρογραφεί η απόφαση, να πληρώνει ο ελληνικός λαός και να έχουμε αυτά τα σχολεία και όχι καινούργια, είναι στην κρίση του καθένα για το απαράδεκτο της κατάστασης».

«Τα ίδιο και χειρότερα ισχύουν στον ΟΑΣΘ. Και δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε αυτά που γίνονται και στον ΟΑΣΘ και στην αρχαιολογία Θεσσαλονίκης» κατέληξε ο κ. Σπίρτζης.

Πηγή: Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια