Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Δωρεάν ξεναγήσεις στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας

Δωρεάν ξεναγήσεις, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας, αρχίζουν φέτος στο Διαχρονικό Μουσείο και σε Αρ...

Δωρεάν ξεναγήσεις στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας

Δωρεάν ξεναγήσεις, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας, αρχίζουν φέτος στο Διαχρονικό Μουσείο και σε Αρχαιολογικούς Χώρους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, σε συνεργασία πάντοτε με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας.

Στα πλαίσια αυτά, μέλη του Δ. Σ. των Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας προτείνουν στους μαθητές και στους γονείς, έναν κύκλο ξεναγήσεων στο Διαχρονικό Μουσείο, χωρίς καμία απολύτως οικονομική συνδρομή.

Από το Υπουργείο Πολιτισμού ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο ευρύ κοινό στα Μουσεία, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από Νοέμβριο έως Μάρτιο. Αρχαιολόγος ή ξεναγός θα ξεναγεί τους ενδιαφερόμενους, στις αίθουσες του Μουσείου μας, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα. Η ξενάγηση θα διαρκεί περίπου τριάντα με σαράντα λεπτά.

Για τις επόμενες πρώτες Κυριακές του κάθε μήνα θα ανακοινώνεται το νέο πρόγραμμα. 

Η έναρξη του κύκλου θα γίνει από αυτή την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, όπου όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό στον Σύλλογο Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας και συγκεκριμένα στο mail του Συλλόγου sillogosfilwndiaxronikouml@gmail.com ή στο τηλέφωνο του προέδρου Γιάννη Σιούλα 6932711895 και του αντιπροέδρου Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη 6948040984.


Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια