Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Προσωρινή Αναστολή 4ωρης Πανελλαδικής στάσης εργασίας το Μ.Σάββατο σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους

Προσωρινή αναστολή της 4ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας το Μ.Σάββατο σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους, της Πανελλήνιας Ένωση...



Προσωρινή Αναστολή 4ωρης Πανελλαδικής στάσης εργασίας το Μ.Σάββατο σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους

Προσωρινή αναστολή της 4ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας το Μ.Σάββατο σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους, της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων Υπουργείου Πολιτισμού (ΠΕΥΦΑ), μετά τη συνάντηση της ΠΕΥΦΑ με την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και τον υφυπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Στρατή.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕΥΦΑ, η Ένωση των υπαλλήλων φύλαξης προσήλθε στην συνάντηση με «αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας κατανοώντας πλήρως τις ενστάσεις και την κριτική όλων». Τέθηκαν όλα τα αιτήματα και αναμένεται νέα συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτισμού την Παρασκευή 13 Απριλίου.

Η πλήρης ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε χθες με πρωτοβουλία της ηγεσίας του ΥΠ.ΠΟ. (με μεγάλη καθυστέρηση) συνάντηση της ΠΕΥΦΑ με την Υπουργό Πολιτισμού Κα. Λυδία Κονιόρδου και τον Υφυπουργό Πολιτισμού Κο. Κωνσταντίνο Στρατή. 

Η ΠΕΥΦΑ προσήλθε στην συνάντηση με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας κατανοώντας πλήρως τις ενστάσεις και την κριτική όλων. Τέθηκαν όλα τα αιτήματα και αναμένεται νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού την Παρασκευή 13 Απριλίου.

Ελπίζουμε ότι, όλοι όσοι παρενέβησαν στην κατεύθυνση επίλυσης αυτής της κρίσης, να βοηθήσουν και για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των αρχαιοφυλάκων.

Είμαστε σε αναμονή για την δρομολόγηση και λύση των αιτημάτων τα οποία θέσαμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια